Asistenta clienti (9.00-18.00)
0753.362.665

0Produse

Nu ai produse adaugate in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

More Views

Granit Red Multi

Quick Overview

O locuinta noua si moderna are nevoie de cele mai bune materiale pentru a fi pusa in vlaore, iar pentru asta, granitul Red Multi, este cea mai buna alegere. Grosime: 2cm. TVA inclus. Prelucrare inclusa.

Disponibilitate: In stoc

350,08 RON /MP

Details

Despre granitul Red Multi

Daca doriti sa dati o noua suflare propriei dumneavoastra locuinte, sau amplasamentului din jurul ei, granitul natural Red Multi va poate ajuta sa faceti acest demers. Fiind de provenienta indiana, aceasta piatra naturala se deosebeste printr-o cromatica desavarsita, fiind folosita in decorul mai multor stiluri de amenajari ale zilelor noastre.

Intrebuintare extinsa

Red Multi prezinta proprietati redutabile, dintre care cele mai importante sunt longevitatea si rezistenta. Daca doriti aceasta piatra naturala pentru utilizare exterioara, aceasta va putea fi de departe o alternativa decorativa de succes.

Poate fi folosita atat la nivelul peretilor exteriori ai locuintei, cat si pentru pavaj, dar si pentru alte elemente de arta decorativa precum monumente funerare sau arhitecturale. La nivel interior, Red Multi poate fi finisat cu succes pentru a obtine blaturi pentru bucatarie, element suportiv pentru cabina de dus, scari interioare, pardoseli sau in decorul unui mini-bar.

Pentru a rezista factorilor climaterici, la nivelul placilor Red Multi trebuie sa fie aplicata rasina epoxidica, facuta special pentru a favoriza formarea unui coeficient de impermeabilitate adecvat, dar si pentru a inlatura estomparea unor eventuale fisuri.

Nivel calitativ crescut comparativ cu pretul

Red Multi este un model de piatra naturala facut special pentru a rezista la diferite inaltimi, temperaturi sau alti factori care i-ar putea expune materialul. Deoarece prezinta un nivel ridicat de granit in compozitie, orice actiune de impact nu ii va modifica forma, indiferent de amplitudinea acesteia.

Desi are un pret semnificativ redus fata de alte modele, cu putina imaginatie Red Multi poate fi amplasat in orice loc din jurul unei locuinte sau centre comerciale consacrate, lucru care ii atesta compatibilitatea.

Intretinere

Pentru a nu-si pierde din proprietati este necesar ca Red Multi sa fie intretinuta periodic cu ajutorul unor substante chimice facute special pentru granit, alaturi de accesoriile proiectate special pentru aplicabilitate.

  1. Fii prima persoana care scrie o recenzie pentru acest produs

Scrie recenzia ta