Asistenta clienti (9.00-18.00)
0753.362.665

0Produse

Nu ai produse adaugate in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Pardoseala

Set Descending Direction

   

4 Item(s)

Set Descending Direction

   

4 Item(s)

Pardoseala din placi ceramice 

Placile ceramice reprezinta o alegere eleganta pentru pardoseli, permitand un design unic in orice locuinta. Acestea rezista foarte bine la factorii externi, putand fi aplicata pe diferite suprafete, carora le permite sa respire. Placile ceramice sau caramida aparenta ofera o serie de avantaje fata de alte materiale similare folosite pentru pardoseala.

Ieftine, naturale si rezistente

Costul la care ajunge necesarul de placi ceramice pentru pardoseli este unul redus, comparativ cu folosirea altor materiale. Astfel, pretul placarii poate ajunge cu pana la 30 – 50% mai ieftin decat in cazul folosirii altor materiale.

Fiind un material natural, gradul estetic pe care il ofera este unul ridicat. De asemenea, au o durata mare de viata, rezistand la trafic intens, ceea ce o face ideala pentru pardoselile unde se circula mult. Cu o estetica deosebita, pardoselile din caramida aparenta se intretin usor, putand fi spalate chiar si cu apa si sapun.

O astfel de pardoseala este si o solutie ecologica fiind facuta din materie prima naturala. Aceasta contribuie la protejarea mediului, deoarece procesul de creare a placilor este mult mai putin nociv mediului inconjurator comparativ cu al altor materiale.

Diverse stiluri de pardoseala

Si in ceea ce priveste design-ul, pardoseala din caramida aparenta este o alegere buna, avand diverse stiluri estetice precum: rustic, modern sau antichizat. Se poate folosi atat in interior, cat si in exterior, in ambele situatii reusind sa puna in evidenta cu brio suprafata.

Caramida aparenta antichizata este foarte populara datorita aspectului sau deosebit. Rostuirea este obligatorie, astfel incat pardoseala capata un aspect de drum antic. Stabilitatea acesteia este ridicata, astfel ca lucrarea isi va pastra aspectul initial pentru o vreme indelungata. Durata de viata se ridica la cateva sute de ani.

Montajul si intretinerea unei pardoseli din placi ceramice

Fiind o suprafata compacta, intretinerea unei pardoseli din placi ceramice se face usor. Murdaria nu se depune pe suprafata acesteia, putand fi indepartata printr-o simpla maturare sau spalare. Montajul se realizeaza si el usor, pe suprafete plane si curatate in prealabil de impuritati. Placile ceramice se pot aplica inclusiv pe suprafetele din beton.

Se foloseste doar adeziv cu calitati tixotropice, rezistent la saruri. Mortarul se prepara semiuscat, aspectul sau fiind unul granulat, rustic. Acesta se gaseste in doua nuante, gri deschis si inchis, iar in contact cu umiditatea din atmosfera nu apare efectul de albire. Placile se fixeaza prin presiune puternica, astfel incat sa fie eliminate toate bulele de aer existente.

Alegerea unei pardoseli din placi ceramice tine foarte mult de design-ul deosebit pe care il ofera, dar si de costul scazut si de rezistenta lor. Din ce in ce mai multe persoane se indreapta spre astfel solutii, fiind foarte practice. Usor de intretinut, pardoseala din placi ceramice reprezinta un trend in crestere, atat pentru spatiile comerciale, cat si pentru locuintele private.