Asistenta clienti (9.00-18.00)
0753.362.665

0Produse

Nu ai produse adaugate in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

More Views

Granit Black Pearl

Quick Overview

Black Pearl este o piatra naturala care prezinta in compozitia sa granit, dar si alte tipuri de materiale, care ajuta la formarea fenomenului de irizare. Grosime: 2cm. TVA inclus. Prelucrare inclusa.

Disponibilitate: In stoc

522,78 RON /MP

Details

Despre Granitul Black Pearl

Prezenta cuartului in structura pietrei naturale conduce la crearea unor culori vibrante, acest lucru conducand la un efect de unicitate si mister. Pe alocuri poate forma efect translucid, cu diferite maculaturi de nuante gri, argintii, verzi, maro sau diferite spectre ale acestor culori. Datorita acestei proprietati, Black Pearl poate fi disponibila intr-o multime de finisaje, concepute special pentru orice tip de amenajari.

Odata prelucrata, aceasta piatra naturala poate capata atat forma sablata cat si mata, sau periata, pentru a putea fi ancorata in orice loc doriti sa demarati un proiect de constructie. Aplicabilitatea acestei pietre naturale este una foarte mare, regasindu-se atat la nivelul pardoselilor, cat si la nivelul peretilor exteriori, mobilierului sau bailor.

Avantaje de baza ale Black Pearl

Datorita compozitiei sale chimice, ce enumera elemente precum cuart, feldspat sau biotit, longevitatea este asigurata chiar daca se interpune fenomene precum traficul intens, crearea unei umiditati ridicate, sau aparitia potrivnica a diferitelor intemperii. De asemenea prezinta avantajul ca poate fi montat cu usurinta in orice loc, fara sa necesite adaos de material sau grija excesiva.

Montaj

Fiind o piatra naturala decorativa, Black Pearl presupune accesarea unor adezivi pentru fixare, dar si intrebuintarea periodica a unor solutii, care sa faciliteze formarea unui caracter impermabil, sau mentinerea texturii potrivite. Aceste operatiuni sunt destinate mai ales in locurile unde exista un nivel de trafic intens, lustruirea sa fiind o actiune care sa aduca atat profunzime cat si o imaginea aparte locului in care se afla.

Alte specificatii

Black Pearl este considerata o varietate de piatra naturala economica, iar raportul sau de intrebuintare este unul specific.
Desi raspandirea sa este una vizibila, nu poate fi accesata oricum deoarece sunt doar cateva cariere care extrag acest model.

  1. Fii prima persoana care scrie o recenzie pentru acest produs

Scrie recenzia ta